Making Honky Tonk Great Again!
 
HEADER-ACHTERGROND

Crew

Stefan Witteman
Stefan Witteman

Vocals, acoustic guitar

Singer-songwriter-molenaar. Speelt eerst rockabilly en later Americana. Support act voor Chris Knight, Cuby and the Blizzards en The Good Brothers. Tourt door heel Europa en schopt het zelfs tot SXSW in Austin, Texas. Is nu onbetwist Front Tonker met een stem zo diep als zijn ziel.
HEADER-ACHTERGROND
Nico Druijf
Vocals, upright bass
Is totaal van de wereld als ‘ie als 8-jarig jochie The Rolling Stones hoort. Raakt daardoor verslaafd aan rock & roll, blues en country. Tourt met zijn akoestische Oldtime Stringband door Europa en de USA. Levert als Bass Tonker de laagste noten. En als tweede stem de hoogste.
Nico Druijf
HEADER-ACHTERGROND
Bert Boot
Bert Boot
Vocals, electric guitar
Countrypicking palingroker. Groeit op met The Shadows uit de buizenradio. Staat in de finale van De Grote Prijs, speelt in The Palomino (Los Angeles) en CBGB’s (New York). Bekend van The Naturals. Beroemd met De Wilma’s. En berucht om z’n Tele die klinkt als een oude Chevy.
HEADER-ACHTERGROND
Hans Snitslaar
Drums
The coolest kid with the coolest kit. Begint in rock & roll bandjes op de dansschool van zijn ouders. Maakt naam met El Rio Trio, High Five Four en tourt door Texas met Haystack Hi Tones. Heeft op één onderarm meer tattoos dan alle Tonkers bij elkaar op hun hele lijf.
Hans Snitslaar
HEADER-ACHTERGROND
Roland van Beveren
Roland van Beveren
Pedal steel guitar
The man who steels his licks. Ontdekt als tiener de slide van Lowell George en Ry Cooder. Verzorgt de glijpartijen op de met een Edison bekroonde gouden plaat van Tim Knol en is te horen op vele albums in de pop, country en rock & roll. Ook bekend als Tennessee Stud.
footer beeld