Crew

HEADER-ACHTERGROND

Crew

Stefan Witteman

Stefan Witteman

Vocals, acoustic guitar

Singer-songwriter-miller. Starts with rockabilly, then discovers Americana. Opens for Chris Knight, Cuby and the Blizzards and The Good Brothers. Tours Europe and even goes as far as SXSW in Austin, Texas. This undisputed Front Tonker has a voice as deep as his soul.

HEADER-ACHTERGROND
Nico Druijf

Vocals, upright bass

Is totaal van de wereld als ?ie als 8-jarig jochie The Rolling Stones hoort. Raakt daardoor verslaafd aan rock & roll, blues en country. Tourt met zijn akoestische Oldtime Stringband door Europa en de USA. Levert als Bass Tonker de laagste noten. En als tweede stem de hoogste.

Nico Druijf
HEADER-ACHTERGROND
Bert Boot

Bert Boot

Vocals, electric guitar

Countrypicking palingroker. Groeit op met The Shadows uit de buizenradio. Staat in de finale van De Grote Prijs, speelt in The Palomino (Los Angeles) en CBGB?s (New York). Bekend van The Naturals. Beroemd met De Wilma?s. En berucht om z?n Tele die klinkt als een oude Chevy.

HEADER-ACHTERGROND

Hans Snitslaar

Drums

The coolest kid with the coolest kit. Begint in rock & roll bandjes op de dansschool van zijn ouders. Maakt naam met El Rio Trio, High Five Four en tourt door Texas met Haystack Hi Tones. Heeft op