HEADER-ACHTERGROND

Crew

Stefan Witteman

Stefan Witteman

Vocals, acoustic guitar

Singer-songwriter-molenaar. Speelt eerst rockabilly en later Americana. Support act voor Chris Knight, Cuby and the Blizzards en The Good Brothers. Tourt door heel Europa en schopt het zelfs tot SXSW in Austin, Texas. Is nu onbetwist Front Tonker met een stem zo diep als zijn ziel.

HEADER-ACHTERGROND
Nico Druijf

Vocals, upright bass

Is totaal van de wereld als ‘ie als 8-jarig jochie The Rolling Stones hoort. Raakt daardoor verslaafd aan rock & roll, blues en country. Tourt met zijn akoestische Oldtime Stringband door Europa en de USA. Levert als Bass Tonker de laagste noten. En als tweede stem de hoogste.

Nico Druijf
HEADER-ACHTERGROND
Bert Boot

Bert Boot

Vocals, electric guitar

Countrypicking palingroker. Groeit op met The Shadows uit de buizenradio. Staat in de finale van De Grote Prijs, speelt in The Palomino (Los Angeles) en CBGB’s (New York). Bekend van The Naturals. Beroemd met De Wilma’s. En berucht om z’n Tele die klinkt als een oude Chevy.

HEADER-ACHTERGROND

Hans Snitslaar

Drums

The coolest kid with the coolest kit. Begint in rock & roll bandjes op de dansschool van zijn ouders. Maakt naam met El Rio Trio, High Five Four en tourt door Texas met Haystack Hi Tones. Heeft op één onderarm meer tattoos dan alle Tonkers bij elkaar op hun hele lijf.

Hans Snitslaar
HEADER-ACHTERGROND
Roland van Beveren

Roland van Beveren

Pedal steel guitar

The man who steels his licks. Ontdekt als tiener de slide van Lowell George en Ry Cooder. Verzorgt de glijpartijen op de met een Edison bekroonde gouden plaat van Tim Knol en is te horen op vele albums in de pop, country en rock & roll. Ook bekend als Tennessee Stud.

footer beeld
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands